pondělí 5. listopadu 2012

Já & on

Songs are like relationships. 

Nejdříve se do něj bezhlavě zamilujete, padáte růžovou mlhou, jdete po ulici a pohupujete se v bocích.Točí se vám z něj hlava a nemůžete se ho nabažit, chcete to zas a znovu a pořád dokola. Až zamilovanost trochu opadne, už víte, že má nějaký chybičky, že všechno není tak perfektní jako předtím, ale pořád se bez něj nemůžete obejít, pořád ho potřebujete a u všech ostatních vám něco chybí. Poslední fáze je ale nevyhnutelná. Jste s ním tak často, že vám postupně začne lézt na nervy, už ho vlastně nemůžete ani cítit, utíkáte před ním a pokud se vám to nepodaří trpíte od začátku do konce. Čeho příliš, toho moc, ale nedáme se odradit, děláme to zas a znovu a docela tušíme, že kdybychom to na začátku tak nepřeháněli, možná bychom vydrželi být zamilovaní mnohem déle.

Ale někdy přichází ještě jedno speciální období. Kdy stará láska přestane rezivět a rozehraje se znovu, krásně a s mnohem lepšími tóny.


S tímhle songem jsme teprve na začátku...


1 komentář:

  1. Jojojojojo! Je to tak perfektně a pravdivě napsané! Zatím jsem teda v té druhé popsané fázi a doufám, že tam oba taky vydržíme co nejdéle:)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat